10 trükk, amelytől nagyobbnak tűnik a hálószoba

A LAKÁSKULTÚRA napja (június első szombatja) alkalmából elárulunk 10 trükköt, amelytől nagyobbnak tűnhet a hálószoba.

10 trükk, amelytől nagyobbnak tűnik a hálószoba
  1. 1. Használj világos színeket:A világos színek visszaverik a fényt, míg a sötétek elnyelik. Az olyan világos színek, mint a krémszín vagy a szürkéskék árnyalatok és a levendula, jó választás lehet, hogy a kis helyek nagyobbnak tűnjenek.
  2. Tükrök:Fali tükrök segítségével is elérhető, hogy nagyobbnak lássuk a szobát. Boriítsuk be a falat tükrökkel és a hálószoba kétszer nagyobbnak fog tűnni.
  3. Csipkefüggöny:A csipkefüggöny szellős és ezért nyitottság érzetét kelti. Ha meg szeretnéd őrizni magánéleted, helyezz fel nem átlátszó függönyt is.
  4. Rend, rendezettség:Az összevisszaságtól kisebbnek tűnik a szoba – rend egyszer és mindenkor!
  5. Többfunkciós bútor:Ilyen lehet a dívány fiókkal vagy az ágy beépített rakodórésszel. Praktikus ha dobozokban tároljuk holmijainkat.
  6. Minél több fény:Csinálj több helyet, remek megoldás lehte a pontvilágítás, tetőablak felszerelése.
  7. Használj egyszínű színösszeállítást:A bútor, szőnyeg és fal ugyanazon színárnyalatúak legyenek.
  8. Világos plafon:A világosabb plafon kellemes a szemnek és tágasabbnak látszik tőle a szoba.
  9. Vásárolj terjedelmes bútort:Bár elsőre furán hangzik, de egy terjedelmes bútortól, ellentétben a több kicsivel, szellősebbnek érezzük a szobát.
  10. 10. Ne zsúfold tele a szobát:A hálószobát rendezd be praktikusan, a kimaradt űr húzza a szemet felfelé, ettől a szoba nagyobbnak tűnik.

Remélem hasznos információkkal szolgáltam :) Kérdéseit felteheti az elérhetőség menügombra kattintva, vagy közvetlenul fordulhat bizalommal irodánkhoz: www.awreal.sk

Mazács Ádám

 

Ezt feltétlenül olvasd el!

Mi lesz a lakáshitel kamatokkal? - Bankinfó 2019/ IQMi lesz a lakáshitel kamatokkal? - Bankinfó 2019/ IQ

Ezek még érdekelhetik

Végre megtaláltuk álmaink otthonát, amelyet kerestünk. Bizonyos dolgokat viszont figyelembe kell vennünk még mielőtt fejest ugranánk a vásárlásba és szerződéssel köteleznénk magunkat. Először mindig meg kell néznünk a tulajdonlapot/tulajdonlapokat, amelyek az ingatlanhoz tartozhatnak. Szlovákiában a www.katasterportal.sk weboldalon szabadon hozzáférhetünk minden tulajdonlaphoz. Miért fontos ez? Vajon mit is kell nézni rajta és mi mit jelent? A cikkben erre választ találnak.
Teljes cikk
A LAKÁSKULTÚRA napja alkalmából elárulunk 10 trükköt, amelytől nagyobbnak tűnhet a hálószoba.
Teljes cikk
Vannak akik, már egy ideje boldog, közös pillanataikat élik meg új otthonukban, mások még csak kezdik megszokni, hogy ingatlantulajdonosokká váltak. Az azonban közös bennük, hogy amennyiben az előző évben vásárolták ingatlanukat, január végéig kötelesek azt bejelenteni, az ingatlanadó (daň z nehnuteľnosti) kiszámítása miatt. Az ingatlanadót mindig annak a városnak vagy a községnek fizetjük, ahol az ingatlanunk van. Az ingatlanadó mértékét minden helyiség maga szabja meg.
Teljes cikk
A kataszteri rendszer többfajta, régi idők megoldatlan problémáiból eredendő nehézséggel küzd. Ennek egyik legjobb példája a „C“ regiszterű parcellák és az „E“ regiszterű parcellák témaköre (továbbiakban az egyszerűség kedvéért „C“ parcellák és „E“ parcellák), melyek a mindennapi életben sok fejtörést okoznak az átlagemberek és a szakemberek körében is.
Teljes cikk
Mikor még csak azon gondolkodik, hogy piacra dobná ingatlanát, nyugodt szívvel forduljon egy ingatlanközvetítőhöz segítségért, hiszen vele átbeszélheti azokat a kérdéseket, amelyek az Ön ingatlanának értékesítését érintik. Egy jó ingatlanközvetítő mindig szívesen ad tanácsokat, hogy elkerülje azokat a hibákat, amelyek végül az Ön zsebéből vennék ki a pénzt.
Teljes cikk
Cikksorozatunk második részét olvassa a kedves érdeklődő, mely során megpróbálkozom érthető módon elmagyarázni a földtörvényeink által előírt szabályozási rendszert nemcsak a mezőgazdasággal foglalkozó szakembereknek, de a témában kevésbé otthon lévő laikusoknak is.
Teljes cikk