Penzügy.SK

Egyéb kapcsolódó témák amiket érdekesnek találunk.

Témával kapcsolatos cikkek

Az elmúlt hétvégén nagy sikerrel zajlott a Libertate Polgári Társulás családi napja Bátorkeszin. Az eseményre meghívást kapott a Pénzügy.SK csapata is, akiket a portál egyik szerkesztője, Viderman Attila képviselt.
Teljes cikk

Támogasd Te is a blogot!
Teljes cikk
Békát? Milyen békát? Mit is jelent ez? Brian Tracy, a könyv szerzője Mark Twain egyik idézetét vette alapul, miszerint: „Az első dolog amit reggel csinálj meg, az legyen az, hogy megeszel egy békát, és töltheted tovább a napod azzal a pozitív tudattal, hogy a lehető legrosszabb dolog ami történhetett veled aznap, már biztosan mögötted van.”
Teljes cikk
Könyvajánló sorozatunk második részét egy másik klasszikussal, George S.Clason: Babilon leggazdagabb embere című nagy sikerű könyvével folytatjuk.
Teljes cikk
Nincs pénzügyi nevelés az alapiskolákban, a mindennapi életben fontos tudás hiányzik a középiskolai tananyagból is. 27 éve kapitalizmusban élünk, ám az átlag egyetemistának fogalma sincs arról, mi a részvény, kötvény vagy mi a tőkealap. Pláne, hogy mi a különbség ezen fogalmak között.
Teljes cikk
Ki ne gondolkodott volna már azon, hogy vajon miért gazdagok a gazdagok? És miért szegények a szegények? Pontosan ezt próbálja nekünk elmagyarázni Robert T. Kiyosaki a Gazdag papa, szegény papa című bestsellere.
Teljes cikk
Ezen az oldalon összeszedtük azokat az örökzöld cikkeket, amiken végighaladva megkapod az alapvető pénzügyi műveltséghez szükséges tudást, és képes leszel mérlegelni a döntéseid súlyát. A cikkeket témák szerint osztályoztuk a könnyebb tájékozódás kedvéért. Ha szeretnél további hasznos pénzügyi tippeket az aktualitásokban, iratkozz fel tippjeinkre az oldalsávban! 
Teljes cikk