Aktuális témák

Aktuális témák - hírek amik érinthetnek téged is. Hogyan változnak a lakáshitelek, mit fogadtak el épp a törvényhozók.

Témával kapcsolatos cikkek

Január 1-jével életbe lépett egy csomó új törvény, ami pénzügyi termékeket, illetve a mindennapjainkat is befolyásolják, ezért írtunk egy rövid összefoglalót azokról a gazdasági, pénzügyi változásokról, melyeket mindenképp érdemes megjegyezni.
Teljes cikk
A részvények a legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb és érdekes hozamot kínáló befektetési lehetőségek. Erre jó pár indokunk is van, amit mindjárt bővebben kifejtünk, de előbb...Vess egy pillantást az elmulasztott idő hatalmára.
Teljes cikk
Attraktív és transzparens befektetés. A vállalati kötvénybefektetés relatíve egyszerű és átlátható. Az utóbbi időkben, amikor is az államkötvények kamatai nagyon alacsonyak, a befektetők figyelme a magánszféra felé fordul (gyakori a 4%+ éves hozam). A kínálat kifejezetten attraktív és egyre növekszik. 10.000 euró betét = 400 euró éves hozam.
Teljes cikk
Január elsejével már-már megszokott, hogy változnak a törvények, az előírások. Pont ezért egy csokorba szedtük azokat a számokat, amelyekre jó lesz emlékezni az új év során: nézzük, melyek azok a legfontosabb változások, amelyek a pénztárcánkat (is) fogják érinteni!
Teljes cikk
Az idősebbeknek minden bizonnyal mélyen az emlékezetükbe vésődött 2002. február 4-e, a fiatalabb korosztály a médiából és a családtagoktól hallhatott már erről a történetről. Napra pontosan ma van 15 éve, hogy ’’lehúzta a rolót’’ és becsődölt a BMG Invest és a Horizont Slovakia. Ezzel a dátummal és az előtte lévő 5 éves tevékenységükkel beírták magukat Szlovákia történelmébe, mégpedig úgy, mint az ország eddigi legnagyobb csalása. Közel 170.000 ember vesztette el az egész életében összehalmozott pénzét, összesen körülbelül 400 millió eurót (12 milliárd szlovák koronát). Mint utólag kiderült, egy jól megszervezett piramisjátékról (pilótajátékról) volt szó.
Teljes cikk
Közeledik a 2016-os  év vége, a szeretteinktől kapott ajándékokat már mind kibontottuk. Nézzük meg, milyen ajándékcsomaggal kedveskedtek nekünk a honatyák a 2017-es évre!
Teljes cikk